Group 6Page 1GroupcaseShapeX closeShapeFill 1caseservice-gidsenPage 1Group 2Page 1Group 11ShapeGroup 3Group 10Page 1Group 13ShapeGroup 12Group 5ShapeGroup 8Combined ShapeGroup 7Combined Shapeservice-ThemaFISCGroup 9Shapeactua
logo taxwin

Uw partner in het berekenen, analyseren en uitvoeren van de fiscaal gunstigste oplossing

Tax-IQ is een onmisbare online oplossing voor accountants en bedrijven, voorzien van rekentools en checklists die altijd up-to-date zijn. Verlies geen kostbare tijd meer aan het bouwen en onderhouden van zelfgemaakte rekentools! Tax-IQ geeft u meer tijd voor de essentie

Een unieke waaier aan hulpmiddelen

De diensten van Tax-IQ

 • Zoeken zoals het u past

  Met de krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmotor vindt u altijd de juiste rekentool of de juiste checklist. Zoeksuggesties helpen u nog sneller op weg. Via de geavanceerde functie zoekt u heel gericht. Met de uitgebreide index bladert u zich een weg naar uw oplossing

 • IQ-alert

  Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden die een impact hebben op uw berekeningen. Kort, to-the-point en gericht op uw praktijk

 • Rekentools

  90 rekentools die u helpen om op een snelle en efficiënte manier vanuit fiscaal oogpunt de beste oplossing te berekenen. Eenvoudig in gebruik en altijd up-to-date.

 • Checklists

  Professioneel opgestelde checklists die u stap voor stap begeleiden bij de uitvoering van de door u gekozen oplossing. Onmiddellijk te gebruiken.

Hoe maken wij het verschil?

De voordelen van Tax-IQ

 • De rekentools zijn voorzien van een toelichting die u toelaten de oplossing beter te begrijpen. Daarnaast bevatten ze eveneens checklists zodat u ook bij de uitvoering van de oplossing bijgestaan wordt.

 • Onze specialisten houden de inhoud van deze online oplossing permanent up-to-date en voegen regelmatig nieuwe rekentools en checklists toe. Zo bent u er zeker van dat uw berekening steeds beantwoordt aan de recentste regelgeving.

 • U verliest geen kostbare tijd meer door zelf manueel berekeningen te maken of door een eigen rekentool te ontwikkelen en te beheren.

 • Alle oplossingen die u aangereikt worden in Tax-IQ werden gemaakt voor specialisten, door specialisten. Zo zijn we er zeker van dat alle oplossingen steeds juridisch correct zijn en beantwoorden aan uw noden.

 • Met de krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmotor vindt u snel de juiste rekentool of checklist. Zoeksuggesties helpen u nog sneller op weg. Via de geavanceerde functies zoekt u heel gericht.

 • De index helpt u om uw weg te vinden. Met één enkele muisklik navigeert u eenvoudig door de hulpmiddelen op basis van een thema. Op die manier heeft u steeds een duidelijk overzicht.

Nieuwsgierig?

We komen Tax-IQ graag bij u op kantoor uitleggen.

Demo aanvragen

Een gratis demo

Kunnen wij u helpen?

Wij komen Tax-IQ graag voorstellen bij u op kantoor.

Vul uw gegevens hiernaast in en we nemen snel contact met u op.

Heeft u nog vragen? U mag ons altijd bellen op 016/26 95 07 of een e-mail sturen naar demo@tax-iq.be

Fout bij verzenden van bericht